• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
zaterdag 01 nov 2014
Joomla Templates and Joomla Extensions by joomla2you.Com
img
img

IFC Gastvrijheidsbarometer winnaar van de Koks Innovatie Trofee 2014

IFC Gastvrijheidsbarometer winnaar van de Koks Innovatie Trofee 2014

Read more

Eric-Jan Wissink nieuwe voorzitter

Eric - Jan Wissink is de nieuwe voorzitter, hij ontvangt de hamer van Bas van de Graaff.

Read more

Bezoek aan Quickly

Op 17 maart bezocht Het Kokskwartet Quickly, organisatie door de KOB.

Read more

Regio KOB praktijkavond 2013

22 november s'avonds was de jaarlijks terugkerende Praktijkavond van de Regio KOB, culinair en gezellig op locatie Woonzorgcentrum de Annenborch in Rosmalen.

Read more

Regio VKRO sluit het jaar af

In het jenevermuseum te Schiedam is het jaar afgesloten.  

Read more

KOB bij Essence Culinair

KOB bij Essence Culinair voor een demonstratie van de Frima Vario cooking apparatuur.  

Read more

Regio KOB bij Go-Tan

Spannende workshops, lekker eten, nieuwe technieken

Read more

KOB op bezoek bij Daily Fresh Food

Een leerzaam en gezellig bezoek aan Daily Fresh Food door de Regio KOB

Read more

Regio KOK Aspergediner 2013

Het aspergediner van de Regio KOK bij restaurant de Cleyburch weer een succes. Meer hierover bij  de Regio KOK     

Read more

VKZI & KOK naar Wijngaard kaas

Proeverij en bezoek aan historisch kaaspakhuis van de regio's KOK & VKZI

Read more
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Afdrukken

Pied de Mouton

Pied de mouton is een wilde paddestoel en groeit in loof- en naaldbossen.
In het seizoen (juli-november) zijn de meeste pied de mouton op de Nederlandse markt afkomstig uit Frankrijk. Het vruchtvlees is stevig. De kleur van de pied de mouton varieert van creme tot abrikoos geel. De vorm van de paddestoel is grillig. aan de onderkant van de hoed bevinden zich zachte stekeltjes, wat de Nederlandse naam "gele stekelzwam" verklaart.
De maat van de hoed kan varieren. De smaak is mild en combineert goed met de cantharel (en lijkt daar ook een beetje op qua smaak). Deze paddestoel kan beter niet rauw gegeten worden.